275 poze   7608 vizite

2 Obiectivele Asociatiei

Creşterea animalelor mici se regăseşte sub diferite forme in multe ţări , este o artă frumoasă care necesită multă răbdare , pasiune, dar si cunoştinţe in domeniu ; ea implică timp , energie , responsabilitate permanenta şi costuri .
Fiindca avem la noi in judet multi crescatori de animale de rasa si care intreaba ce avantaje si obligatii au daca se inscriu in Asociatia noastra va prezentam pe scurt
-Obiectivele asociatiei:

- Reunirea persoanelor pasionate de creșterea porumbeilor,gainilor si iepurilor pentru a crea un colectiv de crescători buni, în care să existe preocuparea pentru competiție, participarea la expoziții, dialog, schimb de animale, derularea unor activități de grup.
- Întâlniri, mese rotunde în cadrul colectivului – membrii, schimb de informații pentru ridicarea nivelului de cunoștințe, despre creșterea, îngrijirea de porumbei, găini și iepuri.
- Participarea la expoziții de club, locale, regionale, naționale și chiar europene.
- Achiziționarea de material genetic valoros din țară sau din afară, atestat cu certificate de origine (în mod individual sau în grup).
- Organizarea unor cursuri de perfecționare cu diverse tematici...sanitar (prevenire boli), arbitraj, creștere ...
- Înregistrarea efectivelor, tatuarea exemplarelor valoroase – înscrierea în registrul genealogic.
- Difuzarea regulamentelor de participare la expoziții și a standardelor europene pentru rasele de porumbei,gaini si iepuri.
- Organizarea de expoziții, târguri, concursuri pentru iepuri, găini, porumbei și altele.

Îndatoririle membrilor:

- Creșterea în bune condiții a animalelor – tot ce ține de crearea condițiilor bune de creștere și prevenire a bolilor transmisibile;
- Ridicarea nivelului de cunoștințe, preocuparea pentru noutățile din domeniu;
- Participarea la expoziții – de profil organizate de club, sau de alte asociații afiliate
- Informarea responsabilului registrului genealogic pentru înscrierea în registrul genealogic a puilor de iepuri de rasă pură.
- Seriozitate, cinste, colegialitate și respectarea regulilor impuse de asociatie .
- Plata cotizației anuale și a taxelor stabilite în adunarea generală a Asociației în funcție de statutul social .

Avantaje :

- creșterea nivelului de cunoștințe și informare a fiecărui membru,
- posibilitatea participării la acțiuni de grup – excursii la expoziții, târguri în țară și străinătate
- posibilitatea participării la expozițiile și târgurile organizate de propria asociație
- posibilitatea achiziționării de medicamente, vitamine, furaje, rădăcinoase la prețuri mai mici, în cazul asocierii mai multor membri pentru cumpărarea acestor produse.
- Se înregistrează, se tatuează, și se primesc certificate de origine pentru iepurii deținuți ce atestă proveniența, performanțele obținute .
- Posibilitatea de a beneficia de inele EE pentru porumbei și găini, contra cost, fiindcă această secțiune este parte a Asociației Crescatorilor de Pasari si Animale Mici Satu Mare ( asociație non-profit).Albumul selectat nu contine nici o poza.Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.